Szolgáltatások

Automatizálás

Az ipari automatizáció számos előnnyel jár, amelyek hozzájárulnak a termelékenység és hatékonyság növeléséhez, valamint a versenyképesség fokozásához.
Az automatizálás segítségével nő a termelékenység, javul a minőség és ismételhetőség. Hozzájárul a biztonségosabb munkavégzéshez és segít a gyártási költségek lefaragásában is.
Az automatizálás hozzájárul a rugalmasabb termeléshez, akár növelni kell, akár csökkenteni kell a darabszámot.

Szolgáltatások

Egyedi gépek tervezése

Szolgáltatások

Az egyedi gépek, célgépek elsősorban a meglévő kézi mukafolyamatok egy részét hivatottak kiváltani. Legyen az adagolás, a késztermék elszállítása, válogatása vagy minőségügyi vizsgálatok elvégzése.
A kézi munkavégzés kiváló kiegészítője lehet, ezáltal javítja a megbízhatóságot és biztonságosabbá teszi a munkavégzést. A munkavállaló tehermentesül egy folyamat alól, sok esetben az általa elvégzett munka minősége is javul.

Műszaki termékek fejlesztése, prototípusok építése

A prototípus fejlesztése során az elsődleges cél az új termék vagy szolgáltatás működésének kipróbálása és validálása. A prototípus lehetővé teszi a tervezők és fejlesztők számára, hogy valós időben megvizsgálják a termék vagy szolgáltatás koncepcióját és jellemzőit.
Segít az ötletek és tervek megvalósíthatóságának tesztelésében, az esetleges problémák korai azonosításában. A prototípus kialakítása és tesztelése általában iteratív folyamat, amely lehetővé teszi a fokozatos javítások és fejlesztések beépítését, hogy a végleges termék vagy szolgáltatás a legmagasabb színvonalon valósuljon meg.

Szolgáltatások

Meglévő gyártóberendezések fejlesztése, utólagos automatizálása

Szolgáltatások

Az utólagos automatizálás egy meglévő, már bevált folyamatot fejleszt tovább azáltal, hogy az automatizálás előnyeit használja fel a termelékenység növelése érdekében.

Mérnökcsapatunk segít abban, hogy megvizsgálja a jelenlegi folyamatokat, majd javaslatot tesz az utólagos fejlesztésre.
A javaslattétel részleges vagy teljes végrehajtására képessek vagyunk, legyen az a tervezés, a gyártás, illetve az integrálás/üzembe helyezés.

Miért válasszon minket:

Szolgáltatások

Toyo Seat Europe Kft.

Gábort és csapatát egy célgép fejlesztése kapcsán kerestük meg. Ajánlatuk, a kedvező ár-érték arány és a hozzánk, mint vevőhöz való hozzáállás miatt hamar elnyerte cégünk tetszését. A korábbi
tapasztalataikat kamatoztatva gyorsan túlléptek a fejlesztés kezdeti fázisain. A fejlesztés során rugalmasak voltak, az apróbb felmerülő kéréseinket gyorsan megvalósították. Biztos vagyok benne, hogy újabb és újabb projektekkel keresi meg Őket a Toyo Seat Europe Kft. a közeljövőben.

Juhász Benjámin
Gyártástámogató mérnök

Szolgáltatások

CabTec Kft.

Speciális kábelfeldolgozási feladattal kerestem meg a Metrik Kft-t. A projektet mindvégig kiváló kommunikáció, valamint lényegretörő egyeztetések jellemezték. A célgép kiválóan működik, olyan megoldások kerültek beépítésre, amelyek túlteljesítik a várakozásaim.

Tóth Imre
Head of Technical Department

Kérjen ajánlatot